Het water op..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu Het water op..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu

Het water op.....

Door: Niels

Blijf op de hoogte en volg Niels

17 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam

Bon Dia/Tardi/Nochi

Het heeft even geduurd, maar daar was ik weer.
Aangezien ik niet heel veel boeiende dingen beleef, val ik jullie ook maar niet lastig met hele saaie verhalen als, werkdagen van 12 tot 10, stap avonden (elke dag) of brak wakker worden in de hitte.

Wel ben ik afgelopen dagen lekker het water op geweest. Gister van 8.30 tot 12 gewerkt, voor de eerste keer op een wakeboard gestaan (wat voor de eerste keer best goed ging, moet ik zeggen) en op 6 uur weer aan het werk gegaan. Dat zijn erg lekkere dagen. Vandaag lekker wezen zeilen met wat mensen op een mooie 46ft'er, wat ook erg lekker was. Met al dat werken krijg je helemaal niets van de zon mee, dus heb deze dagen eindelijk weer wat kleur op kunnen doen. Het moet toch niet zo zijn dat ik wit die kant op kom, haha.

Hoorde dat het weer in Nederland aan de beterende hand is? Mooi zo, want wil niet in de kou thuis komen:D

Heb 2 weken terug mijn terug ticket geboekt. En de prijs is gevallen op..........11 maart!!!
12 maart land ik op Schiphol. Snel naar huis, kleren wassen, tas weer pakken en 14 maart naar Oostenrijk voor 12 dagen. Wat een genot toch weer.

Ik vermaak me hier nog steeds heel erg goed. Heel veel leuke mensen om me heen, heel veel aan het werk, en alles weer uitgeven alsof het aan de palmbomen groeit. Maar ja........dat is de beloning van het harde werken, zeggen we dan maar.

Nu jullie weer genoeg jaloers te hebben gemaakt, ga ik er maar weer vandoor.

Heel veel zonnige en warme groeten vanaf Bonaire.

Ayo Dushi's

Kus

• 18 Januari 2011 - 08:31

Jelle:

Heee lullo :) blij te horen dat je het nog naar je zin hebt en dat je in maart weer terug komt.. Geniet er maar even van!!! Groetjes uit een zonnig en o. Zo gezellig Val Tho :-)

• 18 Januari 2011 - 11:07

Ineke:

Ik krijg medelijden met je........echt waar. Hier het betere werk. Lekker op kantoor van 7 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags en dat ook nog met een vol hoofd met snot...Enfin. Je hoort me verder niet klagen. Verschil moet er blijven.

tuut
    Ineke

• 18 Januari 2011 - 11:09

Inge:

Hoi Niels, we hebben behoefte aan veel zonnige foto`s om door de mist en de winterdip heen te komen....
    xx

• 19 Januari 2011 - 20:14

Leny En Femke:

Leuk wat van je te lezen Niels. Ik mocht even één nachtje lekker op jouw bed slapen. Het was erg gezellig bij jullie thuis. Fijn dat je straks weer thuis komt!

Hartelijke groeten en tuut van Leny en Femke

• 20 Januari 2011 - 13:12

Jan Bart:

jo niels kon je niet ff wat eerder terug keren! nu mis je het gala van actis! (wat ik organiseer) die 2 dagen extra zon hebben toch geen effect op dat hemel bruine lichaam van je! (wat je dan waarschijnlijk wel hebt) maar mooi om te horen dat je je daar wel een beetje vermaakt! ik ga zo de tt week in! heb er maar een stuk of 8 dus vals alles mee :s :p!
    spreek je wel weer als je terug bent dan die we een biertje of wat hier in Groningen!