Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu

Door: Niels

Blijf op de hoogte en volg Niels

22 November 2010 | Nederland, Amsterdam

Hallo Hollanders,

Hier ben ik dan eindelijk. Internet is hier even een probleempje maar daar wordt aan gewerkt.

Ik ben zaterdag veilig geland op Curacao en eigenlijk meteen doorgevlogen naar Bonaire. Hier werd ik opgehaald door Arjen(huisgenoot) en zijn vriendin. Eenmaal thuis ben ik meteen op bed gegaan. De warmte moet even wennen maar met de airco zachtjes aan is het goed te doen.

Gisteren ben ik meegegaan naar het kitestrand aan de zuidkant van het eiland. Hier was Mark(kennen jullie vast nog wel van Egypte) die hier les moest gaan geven. De grote hoeveelheden regen en onweer maakte dit onmogelijk dus zijn we weer terug naar Kralendijk gegaan.

Arjen, Fanny(vriendin van arjen) en ik zijn aan het eind van de middag naar Plaza resort gegaan. Dit resort zit naast mijn huis. Hier hebben we even genoten van de happy-hour. Netwerken en biertjes drinken.
Na een lekker Pizza ben ik even gaan slapen en kwam 's avonds Mark me ophalen. Nog meer biertjes doen in de Havana's en vooral veel mensen ontmoeten. (ik ben al niet zo'n ster in namen)

Vandaag het eiland wat verkennen. Mark en Arjen zijn aan het werk bij het kite strand. Ik doe wat boodschappen en ga op zoek naar een telefoonkaartje, zodat ik hier mijn eigen nummer krijg.

Tuut,

Niels

• 22 November 2010 - 16:15

Anoniem:

leuk hoor

• 22 November 2010 - 18:39

Eef:

Hee Niels!

Jij bent dus ook al weg, ik heb echt geen besef van tijd meer inmiddels zeg!
    Heel veel plezier, ik ga me even opgeven voor je reisverslagen dan blijf ik ook lekker op de hoogte ;)
    De warmte is echt wennen he? Airco's zijn n goede uitvinding, echt genieten, haha!

Geniet ervan!
    Liefs en een knuffel!

• 22 November 2010 - 18:39

Eef:

Hee Niels!

Jij bent dus ook al weg, ik heb echt geen besef van tijd meer inmiddels zeg!

Geniet ervan!
    Liefs en een knuffel!

• 23 November 2010 - 07:44

Jelle:

Toppert.

Tja, zit ie weer aan de andere kant van de wereld hoor. Nah ja, niet helemaal natuurlijk, maar gevoelsmatig allicht wel. Geniet ervan en tot mails!

Xx.

• 24 November 2010 - 11:06

Ineke:

Hoi Niels,

Je bent dus veilig aangekomen op Bonaire. Fijn zo. Leuk dat je al wat mensen kent.
    Heel veel plezier!

kus
    Ineke

(ps....nog aan het kwartetten geweest..??....haha)

• 27 November 2010 - 16:30

Jannie:

Hoi Niels, We hopen dat je een leuke tijd hebt daar, maar dat zal wel lukken, hier ligr sneeuw en het vriest al dus je bent mooi op tijd weggegaan en met op a gaat het ook wat beter. GR. Jannie en Gerard