Zwemmen met Dolfijnen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Niels
27 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Kaikoura
Aangekomen in Christchurch. Gisteren hebben we de auto net op tijd ingeleverd bij het spaceship-station. Het heeft ons wel een paar uur gekost om de hele auto schoon te maken. Eerst onze spullen gedumpt bij een hostel dat we hadden geboekt. Met z'n drieën onze eigen kamer, super chill. De deur kon nog net open nadat al onze spullen er in lagen.
Nadat we onze backpacks hadden heringericht zijn ze de stalling in gegaan bij het hostel. Dit omdat we vanochtend met de 6:40 uur bus richting Kaikoura zijn gegaan om met de dolfijnen te zwemmen. Ieder een tasje mee met de spullen die we nodig hebben voor daar en de rest lekker achter slot en grendel. Morgen of overmorgen gaan we zwemmen met de dolfijnen. Nadat het eerder niet gelukt was omdat het te druk was hebben we toen al geboekt voor nu.
Zaterdag gaan we terug naar Christchurch naar het zelfde hostel omdat het zo goed is bevallen. 'S middags gaan we naar een Rugby wedstrijd, want ja dat moet je mee hebben gemaakt als je in New-Zealand bent geweest.
Kus uit Kaikoura
27 Maart 2009 - 03:48
Ineke:
hey Niels,
Het houdt maar niet op he?? tjonge jonge wat een leven zeg. Er zijn veel mensen die met je willen ruilen denk ik zo. Wat geniet je er lekker van. Ben benieuwd hoe het is gegaan met de dolfijnen. Veel plezier nog!!
gr. Ineke