Akaroa - Reisverslag uit Akaroa, Nieuw Zeeland van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu Akaroa - Reisverslag uit Akaroa, Nieuw Zeeland van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu

Akaroa

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Niels

25 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Akaroa

Landgenoten!

We zitten nu op de meest relaxte plek ooit. Boven op een berg vlak bij Akaroa met uitzicht over de Pacific. Staan met de camper bij een hostel dat vorig jaar in november open is gegaan. De eigenaar zit hier nu ongeveer 15 maanden en gaat langzamerhand het hostel steeds meer verbeteren. Hij heeft hier helemaal niks van stroom aanvoer dus heeft hij naast het huis een generator staan. Binnen een paar jaar hoopt hij alles met zonne-energie te kunnen laten draaien.
Wij betalen hier $5,- p.p. om gebruik te maken van de stroom en de keuken. De slaapplek is tegen een donatie. Super relaxed dus.
Morgen blijven we hier rond Akaroa en donderdag ochtend gaan we richting Christchurch waar we 's middags de auto terug moeten brengen. Dan gaat ieder zijn eigen gang weer.

Wouter en Tim vliegen eind maart naar Auckland. Wout gaat na 1 dag door naar Fiji en Tim de 11e. Ik ga zoeken naar een baantje ergens in Nieuw-Zeeland. Er is veel werk te vinden in het fruitplukken. Maar zit nog wat te twijfelen. Het is ook wel erg leuk om in de horeca te werken. Dus als jullie tips of baantjes voor mij hebben. Laat even een reactie achter. Jullie mogen best op "werken in nz" zoeken ofzo.;D

Na het werken ga ik waarschijnlijk mijn Kiwi-bus weer oppakken die ik nog heb op het Noorder-eiland. Gebruik het alleen nog maar om "gratis" naar plekken te gaan waar we nog niet zijn geweest.

Laat jullie snel weer wat horen vanuit het beetje koudere maar nog steeds zonovergoten New-Zealand.

Kus

Foto's: www.picasaweb.com/nielsopwereldreis

• 25 Maart 2009 - 13:03

Jildau:

Heeeey Lieve Nielsieee,,
    Fantastisch Fantastisch al jouw avontuurlijke levenservarings verhalen. Haha ik hoef niet te vragen hoe het met je gaat dacht ik zo,, Helemaal leuk:D Helaas ben ik nu met mn laatste 2 dagen bezig, VERSCHRIKKELIJK! Ik voel me hier zo fijn en helemaal thuis niks niet leuk niet om naar huis te moeten, maarja volgende avontuur licht op me te wachten hihi. Geniet zo door Mister;)

Liefs Jildau

• 25 Maart 2009 - 20:09

Jelle:

Ha Niels vriend!!! Ik denk dat je beter het fruit in kan gaan.. Beter te veel vitaminen tijdens je werk dan iedere avond....%-) Ha Ha!!