Geen goed begin, maar nu alles oke
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Niels
27 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington
Eergisteren hebben we onze huurbus op gehaald. We moesten vroeg op omdat Wouter zijn pinpas was ingeslikt. Dus wij eerst naar de bank, waar we de pas zo maar weer mee kregen. Dat was 1 probleem opgelost. Toen meteen naar de Receptie van het Hostel gegaan in Auckland. Daar is Tim vorige week zijn mobiel verloren. Ze zouden hem terug hebben gevonden, maar eenmaal aangekomen bij de receptie. Geen telefoon te vinden. Is zomaar weg, heeeeel raar.
Eenmaal aangekomen bij de Spaceship rental, waar wij onze auto hebben gehuurd, moeten we een "bond" betalen van 2000 dollar. Tim zou dit van zijn creditcard afschrijven maar deze kaart liet dat niet toe. Na veel geld over gemaakt te hebben van elkaars rekeningen heb ik het maar betaald en staat er nu ongeveer 800 euro bevroren op mijn rekening. Weet ik ook zeker dat ik na deze 30 dagen sowieso nog 800 euro heb:P Na eindelijk alles te hebben betaald, zijn we nu onderweg.
Gisteren zin we aangekomen bij Lake Taupo waar we lekker aan het meer hebben geslapen. Aangezien de dvd-speler en de motor rare kuren vertoonden zijn we eerst maar richting de garage gegaan. Zij konden niks vinden maar we hebben nu wel een gratis dag gekregen van de auto verhuurder. 164 dollar terug dus.
Wij blijven nu nog een nachtje hier in Taupu hangen en gaan we morgen richting een vulkanisch gebied.
Jullie horen snel weer van mij. Als ik weer een beetje "gratis" snelle verbinding heb ga ik weer foto's plaatsen.
Groeten daar.
01 Maart 2009 - 15:36
Merel:
Hooi Niels!
Jemig wat een verhaal!;) gelukkig is nu alles weer oke! ben benieuwd naar je fotos!
Alles oke verder met je?
xxx