Bye, Bye Singapore - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu Bye, Bye Singapore - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Niels Koornstra - WaarBenJij.nu

Bye, Bye Singapore

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Niels

03 Februari 2009 | Singapore, Singapore

Good morning,

Nou ja voor mij dan. Het is hier 12 uur en dus moet ik uitchecken. Moest voor vanacht naar een andere kamer want mijn kamer was alweer geboekt voor iemand anders. Kreeg een 2 persoons prive kamer. Dus dat was wel chill. Had ook internet daar dus hoefde ik niet steeds naar de receptie. Zit nu dus nog even in de receptie om dit berichtje te plaatsen.

Ben gisteren door de stad gaan wandelen. Little India, Suntec City Mall, St Andrew's Cathedral, en nog veel meer. Bijna de blaren op mijn voeten, want ik liep steeds rondjes. Snapte helemaal niks van de kaart. hahahah. Niels in beweging:D

Mijn vliegtuig vertrekt om 19:55 dus ga er 17:00 naartoe. Dan gaat de reis naar Nieuw-Zeeland. Lekkere temperatuur heb ik al gezien dus helemaal zin in. 25/26 graden ongeveer.

Jullie horen weer van mij als ik daar ben en als ik daar internet heb natuurlijk. Zo snel mogelijk in ieder geval.

Groeten en een kus van mij vanuit Singapore

De foto's van gisteren staan weer online

www.picasaweb.com/nielsopwereldreis