Egypte
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Niels
04 November 2008 | Nederland, Harlingen
Hier mijn eerste berichtje. Zoals je misschien al weet ga ik op wereldreis. Mijn planning was om begin januari weg te gaan. Eerst zou ik naar Egypte voor 2 weken, dan voor 3 maanden naar Nieuw-Zeeland om te werken, 2 weken Hawaii en als laatste 2 weken naar Canada. Omdat Egypte niet in het ticket past heb ik dat er los van gehaald. Ik heb eergisteren geboekt voor Egypte en ik ga van 7 tot 18 december weg. Jullie horen snel weer van mij.
Groeten Niels
04 November 2008 - 23:03
Roel:
Hej,
Ik wens je een hele fijne reis. Leuk dat we je zo kunnen volgen. Ik hoor graag snel van je.
x snorrie -
04 November 2008 - 23:15
Gerrit:
noh, ik mis die nu al -
05 November 2008 - 11:00
Marit.:
Niels !
Wat leuk zo'n site!
Hoop dat het een hele leuk reis word maar dat zal vast en zeker wel gaan lukken.
Liefs xx. -
05 November 2008 - 12:10
Niels Westerhuis:
vette shit seun, doe maar ff de groeten aan Mark Bolt als je die ziet. en vooral veel kiten en chillen!! veel succes Niels, groeten Niels :) -
05 November 2008 - 12:31
Anne :
Toe maar weer Niels! Klinkt erg goed allemaal! Hoop dat je het heel erg leuk gaat vinden, maar dat kun je wel aan jou overlaten.
Groetjes Anne -
05 November 2008 - 15:27
Ano:
Heb je al helemaal een verlaten dikke piemel.. als je daar niet snel vrienden maakt! -
05 November 2008 - 16:14
Jildau:
Oelala grootse plannen:D,, Ik zal je geschreven avonturen in de gaten houden;), Have fun! (K)(K) -
05 November 2008 - 16:44
Roos:
jeetje ben wel jaloers iedereen gaat grootse reizen maken,maar veel plezier en asl je onder weg nog iemand tegenkomt doe dan de groeten :)
xxx roos -
05 November 2008 - 19:16
Tamara:
Ohh ga je dan al weg! wel top hé, echt super! :) nog wel eerst een bezoekje aan tersch hè? tot snel,
kus -
06 November 2008 - 10:41
Suzy:
Heeej Kippetje!!!
Heel veel plezier daaro..! Ik zie je snel weer weer!
Dikke kus Xxx -
07 November 2008 - 15:35
Ysie En Geertje:
je side gelezen, machtig man, goede reis van deze kant en we volgen je op de voet. veel plezier -
25 November 2008 - 09:40
Josine:
nog 2 weken niels!!
veel plezier!
x -
28 November 2008 - 19:11
Mark:
Heee Niels!
Hartstikke leuk man! Heel veel plezier en ik zal je berichtjes volgen.
ciao from Zurich